Po spletu? Online?

Splet ponuja številna orodja za sodelovalno delo in komuniciranje na daljavo. Najbolj razširjena so Skype, FaceTime, Zoom, Microsoft Teams, Arnes Vox, Cisco Webex in podobna. Dogovorila se bova za orodje, ki vam je najbližje.

 

Ali coaching po spletu res deluje?

Deluje. Prednost spletnega coachinga pred telefonom je v vidnem stiku s sogovornikom ter možnostjo beleženja diskusije in tudi deljenja datotek na zaslonu.

Ob ustrezni osvetlitvi in dobri internetni povezavi boste imeli občutek, da sva v istem prostoru.

Seveda nič ne more nadomestiti srečanja v živo, ki ponuja medsebojno zaznavanje z vsemi čuti. Srečanje po spletnih pa je trenutno najboljši približek srečanju v živo.

Prednost spletnega coachinga je tudi možnost srečanja ob “nedružabnih urah”, če to ustreza obema sogovornikoma.

Dobro zasnovano, načrtovano in ustrezno vodeno srečanja po spletu je lahko prav tako učinkovito, kot srečanje v živo.

Moje stranke pravijo, da so bila srečanja koristna in da so bili njihovi cilji resnično doseženi.

 

Je spletni coaching zaupen?

Da! Enako, kot če bi se srečala v živo.

 

Zakaj spletni coaching stane enako, kot coaching v živo?

Cene coachinga običajno določa trajanje, ne pa način izvajanja. Moje stranke so iz cele Slovenije. Ceni coachinga pri stranki so dodani vsaj še stroški kilometrine.

 

Torej priporočate spletna orodja za coaching?

Priporočam. Imam izkušnje z obeh vidikov: sem udeleženec in izvajalec coachinga.  Glavna prednost spletnega coachinga je, da lahko najdete najustreznejšega coacha ne glede na njegovo lokacijo.

Uživajte v coaching izkušnji in uresničite želene rezultate. Odločitev za coaching je prvi korak na poti do odkrivanja moči, ki jo imate v sebi.