Na daljavo po spletu?

Splet ponuja številna orodja za sodelovalno delo in komuniciranje na daljavo. Najbolj razširjena so Skype, FaceTime, Zoom, Microsoft Teams, Arnes Vox, Cisco Webex in podobna. Dogovorila se bova za orodje, ki vam je najbližje.  

Ali coaching na daljavo po spletu res deluje?

Deluje. Prednost spletnega coachinga pred telefonom je v vidnem stiku s sogovornikom ter možnostjo beleženja diskusije in tudi deljenja datotek na zaslonu. Ob ustrezni osvetlitvi in dobri internetni povezavi boste imeli občutek, da sva v istem prostoru. Seveda nič ne more nadomestiti srečanja v živo, ki ponuja medsebojno zaznavanje z vsemi čuti. Srečanje po spletu pa je trenutno najboljši približek srečanju v živo. Prednost coachinga na daljavo (z videom ali brez) je tudi možnost srečanja ob “nedružabnih urah”, če to ustreza obema sogovornikoma. Dobro zasnovano, načrtovano in ustrezno vodeno srečanja po spletu je lahko prav tako učinkovito, kot srečanje v živo. Moje stranke pravijo, da so bila srečanja koristna in da so bili njihovi cilji resnično doseženi.  

Je coaching na daljavo zaupen?

Da! Enako, kot če bi se srečala v živo. V času srečanj sem edini v prostoru. Za večji občutek varnosti lahko uporabljam slušalke.  

Torej priporočate coaching na daljavo?

Priporočam. Imam izkušnje z obeh vidikov: sem udeleženec in izvajalec coachinga.  Glavna prednost spletnega coachinga je možnost srečanj ne glede na vašo trenutno lokacijo. Uživajte v coaching izkušnji in uresničite želene rezultate. Odločitev za coaching je prvi korak na poti do odkrivanja moči, ki jo imate v sebi.    

Želite več informacij?

Za takojšnji klic pritisnite: 041-621-689